Catastofe-naturale

Meteoritul de la Celiabinsk – 2013

Postat de admin in data de 30 December 2013 la ora 13:20

In data de 15 februarie 2013, în regiunea Celeabinsk din Rusia, mai multe explozii puternice au zguduit linistea orasului Celeabinsk si a localitatilor invecinate (Emanjelinsk, Kopeisk, Korkino, Iujnouralsk și Etkul).
O minge de foc a fost filmata de cativa amatori pe cerul Siberiei. Era un meteorit cu dimetrul de aproximativ 15m si cu o greutate de 10.000 tone (la intrarea in atmosfera), conform calculelor specialistilor rusi.
Au fost ranite aproape 1400 de persoane, in special datorita cioburilor proiectate de suflul exploziilor. 4000 de imobile au fost avariate.
Evenimentul s-a produs la ora locala 09:20.
Meteoritul a explodat deasupra Munţilor Ural cu o forţă de 33 de ori mai mare decât aceea a bombei de la Hiroshima. Specialistii britanici sustin ca la 29 km de sol meteoritul s-a rupt în circa 20 de bucati de roca de aprox. 10 tone fiecare.
Cercetatorii rusi au reusit sa scoata din lacul Cebarkul o bucata de meteorit de peste 500 kg.

Scrieti un comentariu

Categorie: MISTERE-CONSPIRATII

Nu sunt Comentarii

Nu sunt comentarii.

Scrieti un Comentariu

XHTML: Se pot folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest blog se vrea un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, cutremur in China si ciclon in Myanmar, ... sute de mii de victime. Anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce teoria schimbarii climatice. Nimeni, indiferent de puterea economica sau militara, nu se va putea izola. Si chiar daca ar exista o natiune care ar dori acest lucru, exista alte forte care nu vor permite, forte secrete care incearca sa controleze natiuni, forte care vor sa impuna o noua ordine pe aceasta planeta. Cum actioneaza ele? Prin minciuna, diversiune, razboaie, atentate, inventand teroristi, dar mai ales prin forta financiara. Daca acum nu reusim sa constientizam problemele cu care se confrunta omenirea, mai tarziu va fi prea...tarziu. Cautati adevarul in fiecare lucru, incercati sa intelegeti fiecare eveniment ce se intampla in jurul vostru si alegeti intotdeauna binele.