Catastofe-naturale

Incidente nucleare in Romania

Postat de admin in data de 12 March 2011 la ora 17:47

Foarte putini dintre noi inteleg cu adevarat la ce pericole ne expunem chiar si atunci cand facem o “banala” (nu e cuvantul cel mai potrivit…) radiografie.
Dar si mai putini dintre noi au cunostinta de faptul ca in Romania s-au realizat chiar si experimente pe plante si nu numai…
Singura mina de uraniu in exploatare se afla la Crucea-Botusana (judetul Suceava. In afara de mina de la Crucea, exploatari importante de uraniu au mai existat la Ciudanosita si Ilisova (jud. Caras-Severin), la Grinties (jud. Neamt), sau la Barzava (jud. Arad).
In toate aceste locuri din care a fost extras uraniul au ramas halde de deseuri radioactive ce trebuiesc izolate cu roci argiloase sau cu materialelor sintetice sau compozite.
Fortul de la Magurele, de langa Bucuresti, a fost folosit in trecut ca depozit tranzitoriu de deseuri radioactive. Timp de 20 de ani in fortul construit de Regele Carol l pentru apararea Capitalei au fost depozitate tone de deseuri radioactive. In anul 1977 a inceput golirea depozitului, deseurile luind drumul noului depozit de la mina dezafectata Baita – jud. Bihor. Foarte multi bucuresteni merg in weekend la gratar in zona Fortului Magurele, multi din ei nestiind ca zona a fost candva groapa de gunoi radioactiv a Romaniei.
..

Scrieti un comentariu

Categorie: MISTERE-CONSPIRATII

Nu sunt Comentarii

Nu sunt comentarii.

Scrieti un Comentariu

XHTML: Se pot folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest blog se vrea un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, cutremur in China si ciclon in Myanmar, ... sute de mii de victime. Anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce teoria schimbarii climatice. Nimeni, indiferent de puterea economica sau militara, nu se va putea izola. Si chiar daca ar exista o natiune care ar dori acest lucru, exista alte forte care nu vor permite, forte secrete care incearca sa controleze natiuni, forte care vor sa impuna o noua ordine pe aceasta planeta. Cum actioneaza ele? Prin minciuna, diversiune, razboaie, atentate, inventand teroristi, dar mai ales prin forta financiara. Daca acum nu reusim sa constientizam problemele cu care se confrunta omenirea, mai tarziu va fi prea...tarziu. Cautati adevarul in fiecare lucru, incercati sa intelegeti fiecare eveniment ce se intampla in jurul vostru si alegeti intotdeauna binele.