Catastofe-naturale

Fluorul – otrava din alimente si pasta de dinti

Postat de admin in data de 11 March 2011 la ora 11:46

Fluorul este cunoscut de cei mai multi dintre noi ca fiind substanta ce intra in compozitia pastelor de dinti “recomandate de Asociatia Medicilor Stomatologi” (ce s-ar face ei fara pacienti???) si care conform reclamelor mincinoase ale producatorilor previne aparitia cariilor dentare.
Nimic mai fals.
Cercetatori independenti din intreaga lume acuza companiile producatoare si guvernele marilor puteri ca otravesc cu buna stiinta populatia prin introducerea acestor substante deosebit de nocive in pasta de dinti, alimente si chiar in apa de la robinet.
Fluorura de sodiu, caci aceasta este substanta cea mai utilizata, se face responsabila de avarierea portiunii din creier responsabila pentru luarea deciziilor. Intalnim in ultima vreme tot mai mult oameni a caror gandire este grav afectata, adevarati zombi ai epocii moderne si ne intrebam ce se intampla cu societatea umana, incotro se indreapta de fapt si care este “destinatia” finala a omenirii…
..

Cercetarile au evidentiat in mod foarte clar ca administrarea fluorului, pastile sau ca ingredient in pastele de dinti nu a redus numarul persoanelor cu probleme dentare, ba dimpotriva studiile arata ca fluorul cauzeaza probleme grave deoarece afecteaza atat smaltul cat si structura interna a dintilor. Fluoroza este o boala ce afecteaza 1 din 5 copii americani.
De ce America? Iata raspunsul:
In Statele Unite apa potabila livrata populatiei la robinet este apa cu adaos de fluor. Conform Institutului National in problemele Cancerului din Statele Unite, fluorul in exces este cancerigen. Studile arata ca acesta provoaca cancer osos, iar ingerarea lui creste riscul imbolnavirii de toate tipurile de cancer. Fluorul ingerat se depoziteaza in dinti, oase si in glanda pineala.

Scrieti un comentariu

Categorie: MEDICINA NATURISTA,MISTERE-CONSPIRATII

Nu sunt Comentarii

Nu sunt comentarii.

Scrieti un Comentariu

XHTML: Se pot folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest blog se vrea un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, cutremur in China si ciclon in Myanmar, ... sute de mii de victime. Anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce teoria schimbarii climatice. Nimeni, indiferent de puterea economica sau militara, nu se va putea izola. Si chiar daca ar exista o natiune care ar dori acest lucru, exista alte forte care nu vor permite, forte secrete care incearca sa controleze natiuni, forte care vor sa impuna o noua ordine pe aceasta planeta. Cum actioneaza ele? Prin minciuna, diversiune, razboaie, atentate, inventand teroristi, dar mai ales prin forta financiara. Daca acum nu reusim sa constientizam problemele cu care se confrunta omenirea, mai tarziu va fi prea...tarziu. Cautati adevarul in fiecare lucru, incercati sa intelegeti fiecare eveniment ce se intampla in jurul vostru si alegeti intotdeauna binele.