Catastofe-naturale

20 iulie 1969 – “Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire”?

Postat de admin in data de 11 March 2011 la ora 05:18

500 de milioane de oameni au urmarit cu sufletul la gura ceea ce unii considera a fi cea mai mare realizare a omenirii: aselenizarea primei nave cu echipaj uman.
“Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire” declara Neil Armstrong, cunoscutul astronaut american.
Odata cu primele imagini transmise in direct de pe Luna au existat si voci care au contestat marea realizare a Statelor Unite. La o analiza atenta a inregistrarilor au iesit la iveala neconcordante majore ce i-au determinat pe multi oameni de stiinta sa conteste faptul ca filmarile au fost intr-adevar facute le Luna. Adeptii teoriei conspirationiste considera ca totul a fost o mare farsa. Sondajele de opinie releva faptul ca peste 20% din cei intervievati in SUA in legatura cu acest subiect si-au exprimat parerea ca aceasta a fost “minciuna secolului”.
Cei care au cerut sa fie analizate filmele originale au fost stupefiati cand NASA a anuntat ca inregistrarile originale ale primei aselenizari cu echipaj uman “au fost sterse din motive de economie”!!!
.

Scrieti un comentariu

Categorie: MISTERE-CONSPIRATII

Nu sunt Comentarii

Nu sunt comentarii.

Scrieti un Comentariu

XHTML: Se pot folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest blog se vrea un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, cutremur in China si ciclon in Myanmar, ... sute de mii de victime. Anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce teoria schimbarii climatice. Nimeni, indiferent de puterea economica sau militara, nu se va putea izola. Si chiar daca ar exista o natiune care ar dori acest lucru, exista alte forte care nu vor permite, forte secrete care incearca sa controleze natiuni, forte care vor sa impuna o noua ordine pe aceasta planeta. Cum actioneaza ele? Prin minciuna, diversiune, razboaie, atentate, inventand teroristi, dar mai ales prin forta financiara. Daca acum nu reusim sa constientizam problemele cu care se confrunta omenirea, mai tarziu va fi prea...tarziu. Cautati adevarul in fiecare lucru, incercati sa intelegeti fiecare eveniment ce se intampla in jurul vostru si alegeti intotdeauna binele.