Catastofe-naturale

Ne asteapta o noua era glaciara…

Postat de admin in data de 8 March 2011 la ora 09:35

Phil Chapman, un cunoscut geofizician australian, sustine ca Pamantul va intra intr-o perioada de racire rapida. Referindu-se la faptul ca Pamantul s-a racit cu mai mult de 0,7 grade in decurs de numai 1 an (ianuarie 2007 – ianuarie 2008) cercetatorul australian declara: “Este cea mai rapida schimbare de temperatura cunoscuta si ea ne plaseaza acolo unde eram in 1930″, sustine Chapman, adugand ca “daca temperatura nu creste din nou, putem afirma ca incalzirea globala a luat sfarsit”. El sustine ca ipoteza incalzirii globale este una falsa, dovada fiind prima zapada cazuta in Bagdad in ultimele secole sau iarna extrem de geroasa din China. Chapman considera ca a sosit vremea abandonam dogma incalzirii globale si sa incepem sa ne facem planuri de salvare pentru in situatia in care vom intra intr-o noua Epoca Glaciara Minora, asa cum s-a intamplat si in perioada 1100-1850.
Totul depinde insa de activitatea Soarelui si nimeni nu poate sa spuna cu exactitate daca acesta va intra intr-o perioada de letargie sau nu.

..

Scrieti un comentariu

Categorie: CAPRICIILE VREMII

Nu sunt Comentarii

Nu sunt comentarii.

Scrieti un Comentariu

XHTML: Se pot folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest blog se vrea un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, cutremur in China si ciclon in Myanmar, ... sute de mii de victime. Anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce teoria schimbarii climatice. Nimeni, indiferent de puterea economica sau militara, nu se va putea izola. Si chiar daca ar exista o natiune care ar dori acest lucru, exista alte forte care nu vor permite, forte secrete care incearca sa controleze natiuni, forte care vor sa impuna o noua ordine pe aceasta planeta. Cum actioneaza ele? Prin minciuna, diversiune, razboaie, atentate, inventand teroristi, dar mai ales prin forta financiara. Daca acum nu reusim sa constientizam problemele cu care se confrunta omenirea, mai tarziu va fi prea...tarziu. Cautati adevarul in fiecare lucru, incercati sa intelegeti fiecare eveniment ce se intampla in jurul vostru si alegeti intotdeauna binele.