Catastofe-naturale

Chemtrails – dispersarea otravurilor in atmosfera

Postat de admin in data de 8 March 2011 la ora 12:43

Multi din noi se intreaba de ce doar anumite avioane lasa in urma lor dare groase de fum, dare care in realitate nu au legatura nici cu carburantul utilizat de avioane, nici cu altitudinea de zbor, nici cu darele de condensatie formate in mod normal in urma avioanelor ce zboara la mari inaltimi.
Din marturiile unor mecanici de intretinere de pe aeroporturi rezulta clar ca foarte multe avioane sunt echipate cu instalatii speciale, automatizate, care raspandesc in atmosfera substante chimice deosebit de periculoase. Acestea sunt de fapt proiecte guvernamentale strict secrete, proiecte in care sunt implicate persoane si firme ce ascund toate aceste operatiuni.
..

Cei care vor sa demaste aceasta crima sustin ca aceste substante sunt cauza bolilor grave cu care se confrunta civilizatia umana in ultimele decenii. Chemtrails au legatura deasemnea cu distrugerea culturilor agricole.

Scrieti un comentariu

Categorie: MISTERE-CONSPIRATII

Nu sunt Comentarii

Nu sunt comentarii.

Scrieti un Comentariu

XHTML: Se pot folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest blog se vrea un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, cutremur in China si ciclon in Myanmar, ... sute de mii de victime. Anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce teoria schimbarii climatice. Nimeni, indiferent de puterea economica sau militara, nu se va putea izola. Si chiar daca ar exista o natiune care ar dori acest lucru, exista alte forte care nu vor permite, forte secrete care incearca sa controleze natiuni, forte care vor sa impuna o noua ordine pe aceasta planeta. Cum actioneaza ele? Prin minciuna, diversiune, razboaie, atentate, inventand teroristi, dar mai ales prin forta financiara. Daca acum nu reusim sa constientizam problemele cu care se confrunta omenirea, mai tarziu va fi prea...tarziu. Cautati adevarul in fiecare lucru, incercati sa intelegeti fiecare eveniment ce se intampla in jurul vostru si alegeti intotdeauna binele.