Catastofe-naturale

Teoria Pamantului gol…

Postat de admin in data de 1 March 2011 la ora 12:35

Poate pentru multi dintre noi teoria Pamantului gol la interior pare o mare prostie. Aceasta teorie este sustinuta de unii cercetatori care considera ca Pamantul nu este o sfera solida, ci este gol in interior, iar deschiderile catre lumea interioara sunt cei doi poli.
Daca stam sa studiem putin aceasta ipoteza, vom gasi in cultura multor civilizatii chiar si descrieri amanuntite ale lumii din interiorul Pamnatului. Atat in folclorul islandez, cat si in cel tibetan si indian apare ipoteza existentei unei civilizatii in interiorul Pamantului, cu mult mai avansata din punct de vedere spiritual si tehnologic.

Scrieti un comentariu

Categorie: MISTERE-CONSPIRATII

Nu sunt Comentarii

Nu sunt comentarii.

Scrieti un Comentariu

XHTML: Se pot folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest blog se vrea un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, cutremur in China si ciclon in Myanmar, ... sute de mii de victime. Anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce teoria schimbarii climatice. Nimeni, indiferent de puterea economica sau militara, nu se va putea izola. Si chiar daca ar exista o natiune care ar dori acest lucru, exista alte forte care nu vor permite, forte secrete care incearca sa controleze natiuni, forte care vor sa impuna o noua ordine pe aceasta planeta. Cum actioneaza ele? Prin minciuna, diversiune, razboaie, atentate, inventand teroristi, dar mai ales prin forta financiara. Daca acum nu reusim sa constientizam problemele cu care se confrunta omenirea, mai tarziu va fi prea...tarziu. Cautati adevarul in fiecare lucru, incercati sa intelegeti fiecare eveniment ce se intampla in jurul vostru si alegeti intotdeauna binele.