Catastofe-naturale

Atentatele din 11 septembrie 2001

Postat de admin in data de 9 February 2011 la ora 10:25

La cateva zile de la atentatele ce au avut loc in New York al 11 septembrie 2001, tot mai multi oameni si-au pus intrebari referitoare la adevarata cauza a prabusirii turnurilor gemene. Turnurile WTC aveau 110 etaje (412 metri inăltime) si au fost lovite in plin de doua avioane civile deturnate de teroristi arabi, in varianta oficiala.
Nimeni nu contesta faptul ca avioanele ce au avut rezervoarele pline cu kerosen au afectat structura de rezistenta a cladirilor World Trade Center.
Dar prabusirea rapida a cladirilor a determinat tot mai multi specialisti, neincrezatori in explicatiile oficiale date de guvernul SUA, sa studieze imaginile video, pentru ca acestea erau surse nealterate pentru elucidarea acestui mister. La o analiza atenta a imaginilor s-au constatat deflagratii in zone ale cladirilor ce nu puteau sa aiba legatura cu exploziile provocate de combustibilul avioanelor, deflagratii ce semanau izbitor exploziile controlate pentru demolarea cladirilor dezafectate. Practic aceste imense cladiri au cazut in mai putin de 10 secunde, ceea ce corespunde practic caderii libere. Din 236 de piloni externi din oţel ai turnului de Nord, doar 39 au fost afectati, ceea ce nu poate justifica daramarea constructiei. Explicatia oficiala a fost ca etajele superioare s-au prabusit peste cele inferioare, provocand un efect de domino ce a dus la dezastru total.
..

Chiar un fost agent secret britanic a dezvaluit ca atacurile de la 11 septembrie 2001 au fost de fapt o diversiune, iar Turnurile Gemene au fost demolate controlat. “Au permis ca acest lucru sa se intample, au facut posibilul sa se intample, pentru a deschide calea invaziei Afganistanului, a Irakului, Iranului si Siriei.”
Guvernul s-a grabit sa izoleze zona si sa stranga molozul, astfel incat probele ce puteau dezvalui o eventuala conspiratie sa fie sterse cat mai rapid. Aceasta este de fapt distrugerea deliberata a probelor vinovatiei. Desi majoritatea dovezilor aflate în scheletul metalic au disparut, au fost recuperate anumite probe care dovedesc utilizarea de termit , un explozibil care serveste la demolarea cladirilor.
Deasemenea, un lucru ce trebuie luat in seama a fost graba autoritatilor de a anunta ca atacul a fost orchestrat de al-Qaeda. A fost gasit chiar si pasaportul unui terorist (!!!) in ruinele de la WTC.
Deosebit de suspecte sunt:
-tranzactiile bursiere efectuate pe 10.11.2001
-apararea aeriană a SUA nu a aparat tara de avioanele asa-zis deturnate
- exercitiul aerian prin care armata SUA deplasa avioane în directia Polului Nord pt. capturarea unor avioane deturnate s-a suprapus cu atacurile asupra WTC
- Pentagonul a fost o tinta mult prea usoara pentru atacatori
- atacul rapid asupra Afganistanului, cu toate ca nu erau dovezi ca talibanii au fost implicati in sustinerea atentatelor
- proprietarul WTC, Larry Silverstein, un multimiliardar de origine israeliana, a asigurat WTC impotriva actelor teroriste cu doar cateva saptămani inainte de atentate.
-adoptarea decretului “Patriot Act”, decret ce anuleaza o mare parte din drepturile civile (la doar 5 zile de la atentate)
- expedierea unor plicuri ce contineau bacili de antrax pe adresele celor care criticaseră dizolvarea drepturilor civile prin decretul “Patriot Act”
Concluzia sustinatorilor teoriei conspirationiste este clara:
Evenimentele de la 11 septembrie 2001 sunt o afacere interna americana, a serviciilor secrete si a cercurilor financiare oculte care prin intermediul marionetelor lor politice, proclama necesitatea unei noi ordini mondiale. Evenimentele de la 11 septembrie 2001 au favorizat proiectul acestei noi ordini mondiale, atat prin razboaiele din Afganistan şi din Irak cat si prin legile antiteroriste şi antidemocratice – “Patriot Act”.
Specialistii sustin ca pilotii au pierdut controlul avioanelor sub actiunea unei comenzi la distanta. Aceasta tehnica este perfect functionala si implementata in Statele Unite pentru pilotajul avioanelor civile care fac obiectul unei deturnari de catre piratii aerului. Deconectarea transponderului, care permitea identificarea automata a celor patru avioane, sustine teoria unei astfel de operatiuni. Cele aproximativ 30 de minute in timpul carora avioanele au zburat catre Vest, inainte de a fi orientate catre tinta, au servit la stergerea automata a tuturor inregistrarilor vocilor si comezilor celor 30 de minute precedente. Aceasta ar fi impiedicat, de asemenea, reconstituirea derularii deturnarilor in cazul in care cutiile negre ar fi fost regasite. Ori, fie acestea nu au fost gasite, fie continutul lor nu a fost revelat din motive de confidentialitate.
Atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 au schimbat lumea in care traim.

Scrieti un comentariu

Categorie: MISTERE-CONSPIRATII

Nu sunt Comentarii

Nu sunt comentarii.

Scrieti un Comentariu

XHTML: Se pot folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest blog se vrea un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, cutremur in China si ciclon in Myanmar, ... sute de mii de victime. Anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce teoria schimbarii climatice. Nimeni, indiferent de puterea economica sau militara, nu se va putea izola. Si chiar daca ar exista o natiune care ar dori acest lucru, exista alte forte care nu vor permite, forte secrete care incearca sa controleze natiuni, forte care vor sa impuna o noua ordine pe aceasta planeta. Cum actioneaza ele? Prin minciuna, diversiune, razboaie, atentate, inventand teroristi, dar mai ales prin forta financiara. Daca acum nu reusim sa constientizam problemele cu care se confrunta omenirea, mai tarziu va fi prea...tarziu. Cautati adevarul in fiecare lucru, incercati sa intelegeti fiecare eveniment ce se intampla in jurul vostru si alegeti intotdeauna binele.