Catastofe-naturale

Vindecari miraculoase

Postat de admin in data de 8 February 2011 la ora 11:06

Efectul placebo demonstreaza faptul ca oamenii reusesc sa-si vindece bolile numai prin puterea mintii. Placebo este o notiune utilizata în cercetare pentru a desemna o substanță inactiva ce produce vindecare subiectului, desi proprietatile acestei substante nu au nici o legatura cu boala ce se doreste a fi tratata.
„Placebo” poate fi considerata si o interventie chirurgicala ce nu se afla in legatura cu boala, dar care produce vindecarea.
Prima substanta folosita ca Placebo a fost apa, numita “aqua simplex”.
Vindecarile miraculoase prin autocontrol sau prin puterea mintii, cum mai sunt denumite in literatura medicala, au demonstrat ca unii indivizi se pot vindeca “peste noapte” de boli pe care medicii le considera incurabile. Acesti subiecti au reusit sa se vindece doar prin meditatie, prin lupta mentala cu boala. In toate aceste cazuri stiinta se declara neputincioasa in a aduce explicatii asupra unor fenomene ce nu pot fi contestate, fenomene pe care unii le atribuie credintei si legaturii dintre om si divinitate.
In 1442 doctorul britanic Frederick W. Bailes publica beest-seller-ul “Mintea poate vindeca”. Celebrul medic demonstreaza prin exemple ca secretul vindecarii consta în capacitatea omului de a înlatura din propria-i minte orice idee sau imagine a bolii.
Multi cercetatori sustin ca stări emotionale precum teama, gelozia, frica, frustrările şi agresivitatea au un impact devastator asupra sanatatii fizice. In schimb, rasul, meditatia, muzica si exercitiile fizice stimuleaza producerea de hormoni cu actiune antiinflamatorie şi antibacteriana, sporind astfel capacitatea de aparare a organismului.
La 30 mai 1906 se naste in Germania Bruno Gröning (Grönkowski), un renumit vindecator spiritual. Desi avea doar 5 clase, Gröning reuseste sa puna bazele unei adevarate scoli de vindecare prin puterea mintii, prin credinta. El considera ca boala este rezultatul unui deranjament al armoniei interioare. Lozinca acestei scoli era: “Nu exista boala incurabila. Dumnezeu este cel mai mare medic.”
Cancerul este la ora actuala una dintre cele mai importante cauze care provoaca decesul. In opinia unor specialisti, printre care si doctorul italian Simoncini, cancerul este de fapt o ciuperca – Candida. Aceasta ciuperca exista in mod natural in organism si nu cauzeaza probleme atata timp cat dezvoltarea ei nu scapa de sub control. Medicina “moderna” le ofera celor diagnosticati cu cancer trei variante: operatie, chimioterapie sau radioterapie, dar toate acestea fac mai mult rau decat bine in organismul uman, Candida reusind in cateva zile sa se adapteze atacurilor acestor tratamente. Un produs banal poate insa sa ii vina de hac acestei ciuperci: bicarbonatul de sodiu (praful de copt). Bicarbonatul trebuie injectat direct in tumoare. Ph-ul tumorii se schimba din acid in alcalin, ceea ce duce la distrugerea ciupercii.
Laptele de capra are proprietati miraculoase. Din cele mai vechi timpuri a fost cunoscut acest leac cu actiune lenta, dar sigura pentru multe boli. Chiar daca aceste animale sunt mai putin agreate de catre crescatori, ele fiind mai neastamparate si mai distrugatoare, laptele caprelor este cel mai sanatos lapte. Este un bun remediu in tuberculoza, anemii, afectiuni tiroidiene. Specialistii considera ca laptele de capra este un tratament sigur impotriva cancerului in faza incipienta.
Statisticile arata ca locuitorii de pe inaltimile Caucazului, renumiti bautori de … lapte de capra, sunt cei mai longevivi oameni de pe Pamant. Azerul Shirali Muslimov a murit pe 2 septembrie 1973 la incredibila virsta de 168 ani. Acest lucru a atras atentia cercetatorilor rusi inca din 1940. S-a descoperit ca localnicii consuma zilnic kefir din lapte de capra, dupa o reteta secreta. Kefirul este indicat in insomnii si alte afectiuni ale sistemului nervos, dar si in infectii (herpes). Specialistii recomanda kefirul de capra si in dieta bolnavilor de SIDA. Legumele, fructele (mai ales suc natural din dude albe – Bahmaz), usturoiul, nucile, stafidele, mierea si polenul, alaturi de laptele de capra, sint nelipsite de pe masa azerilor din Caucaz. Medicii au descoperit cu stupoare ca majoritatea femeilor caucaziene au activitate menstruala mult peste varsta de 55 ani, iar barbatii devin tati chiar si la 80 de ani.
Asadar, laptele de capra face minuni.

Scrieti un comentariu

Categorie: MEDICINA NATURISTA

Nu sunt Comentarii

Nu sunt comentarii.

Scrieti un Comentariu

XHTML: Se pot folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest blog se vrea un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, cutremur in China si ciclon in Myanmar, ... sute de mii de victime. Anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce teoria schimbarii climatice. Nimeni, indiferent de puterea economica sau militara, nu se va putea izola. Si chiar daca ar exista o natiune care ar dori acest lucru, exista alte forte care nu vor permite, forte secrete care incearca sa controleze natiuni, forte care vor sa impuna o noua ordine pe aceasta planeta. Cum actioneaza ele? Prin minciuna, diversiune, razboaie, atentate, inventand teroristi, dar mai ales prin forta financiara. Daca acum nu reusim sa constientizam problemele cu care se confrunta omenirea, mai tarziu va fi prea...tarziu. Cautati adevarul in fiecare lucru, incercati sa intelegeti fiecare eveniment ce se intampla in jurul vostru si alegeti intotdeauna binele.