Catastofe-naturale

Asasinarea lui J.F.K.

Postat de admin in data de 8 February 2011 la ora 22:32

John Fitzgerald “Jack” Kennedy (May 29, 1917 – November 22, 1963) a fost al 35-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Kenedy si-a inceput activitatea ca presedinte la Casa Alba in 1961.
In 1963, pe 22 noiembrie, JFK este asasinat la Dallas.
Asasinarea presedintelui pune mari semne de intrebare in legatura cu societatile secrete pe care Kennedy le acuza ca sunt cele care se folosesc de asasinate, santaj si mita pentru a controla clasa politica si resursele la nivel global.
In ziua de 22 noiembrie 1963, presedintele american se afla la Dallas. Asupra lui s-au tras trei focuri de arma, ranit fiinf si guvernatorul de Texas, John Connally. Singurul care a vazut locul de unde s-a trase a fost fotograful ziarului Dallas Times Herald, Bob Jackson. Acesta se afla intr-o masina din coloana prezidentiala, in spatele masinii lui Kennedy. Presedintele a fost dus de urgenta la spitalul Parkland dar moare la 35 de minute de la eveniment. Agentii serviciilor secrete au intrat imediat in depozitul de unde se trasese si au reusit sa gaseasca arma crimei – o pusca cu luneta. La o ora de la asasinat, un politist l-a identificat pe presupusul asasin, Lee Harvey Oswald, la intrarea intr-un cinematograf. A urmat un schimb de focuri si politistul a fost impuscat mortal. Oswald a fost insa capturat la putin timp dupa aceea. Oswald nu a mai apucat sa spuna adevarul despre crima comisa deoarece a fost ucis de proprietarul unui club de noapte, Jack Ruby, chiar sub ochii politistilor. A ramas o mare necunoscuta: actionase singur sau la instigarea cuiva?
S-a format o comisie – Comisia Warren care a fost insarcinata cu aflarea adevarului in cazul Kennedy. Comisia a concluzionat, dupa mai multe luni de ancheta, ca presedintele fusese ucis de gloantele trase de Oswald din cladirea depozitului de carti. Adeptii teoriei conspiratiei nu au incetat insa sa sustina, inclusiv cu probe, ca moartea liderului democrat a fost rezultatul unui complot cu ramificatii adanci la varful conducerii Statelor Unite.

In 1968, Robert Kennedy (Bobby), fratele sau mai mic al presedintelui Kennedy, castiga alegerile primare ale democratilor in California si urma sa concureze cu Richard Nixon pentru obtinerea postului de presedinte al SUA.
Pe data de 5 iunie 1968, la hotelul Ambassador, Robert Kennedy este ucis. Aceleasi scenarii, aceleasi necunoscute.
Cine avea interes si cine a castigat in urma acestor asasinate? Cei ce au studiat aceste doua cazuri fac o legatura intre CIA si uciderea fratilor Kennedy. Istoricul Shane O’Sullivan a anchetat moartea lui Robert Kennedy timp de trei ani. El a reusit sa puna in evidenta noi probe fotografice si video ce demonstreaza ca in spatele asasinatului s-ar fi aflat membri CIA cu functii inalte in cadrul Agentiei americane de spionaj. Unul dintre acestia era David Sanchez Morales, o figura legendara in cadrul operatiunilor realizate sub acoperire de CIA in America Latina. Din pacate Morales a murit in 1978 in urma unui infarct, cu putin timp inainte de a fi chemat in fata Comisiei de Ancheta a Senatului in cazul Kennedy.

Scrieti un comentariu

Categorie: MISTERE-CONSPIRATII

Nu sunt Comentarii

Nu sunt comentarii.

Scrieti un Comentariu

XHTML: Se pot folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest blog se vrea un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, cutremur in China si ciclon in Myanmar, ... sute de mii de victime. Anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce teoria schimbarii climatice. Nimeni, indiferent de puterea economica sau militara, nu se va putea izola. Si chiar daca ar exista o natiune care ar dori acest lucru, exista alte forte care nu vor permite, forte secrete care incearca sa controleze natiuni, forte care vor sa impuna o noua ordine pe aceasta planeta. Cum actioneaza ele? Prin minciuna, diversiune, razboaie, atentate, inventand teroristi, dar mai ales prin forta financiara. Daca acum nu reusim sa constientizam problemele cu care se confrunta omenirea, mai tarziu va fi prea...tarziu. Cautati adevarul in fiecare lucru, incercati sa intelegeti fiecare eveniment ce se intampla in jurul vostru si alegeti intotdeauna binele.